Min fascination af det skulpturelle udtryk har altid været der i mit efterhånden lange liv som kunstner.

Siden jeg som ung udgik fra kunstakademiet, har det sideløbende med mit arbejde som illustrator fyldt mere og mere.

Forskellige udtryksformer blev udforsket og afprøvet, broncestøbning, beton, sandstøbning, svejsning, smedning, figurer i keramik, træ, ler, gips og meget mere.

Først da jeg blev introduceret til stenhugning vidste jeg med det samme at det var det jeg ville, finde ind til stenens sjæl og skabe noget uforgængeligt.

I mange år arbejdede jeg med stenene og lavede figurer og forskellige udsmykninger. Jeg underviste også i faget og er forfatter til bogen "STENBIDEREN om at hugge i sten"

Men da jeg for nogle år siden kom ud for en ulykke, var jeg tvunget til at finde noget der ikke var så fysisk krævende som granitten.

Jeg begyndte at tage nogle forskellige kurser i FLAMEWORK/LAMPWORK som er bearbejdning af glasstænger og rør over åben flamme af gas og ilt.

Så en udstilling på Naturhistorisk Museum med Leopold og Rudolf Blascha, som tilbage sidst i 1800 tallet lavede nogle fantastiske naturtro skabninger fra havets dyb.

Min inspiration kommer fra naturen og gerne med et twist af mystik og overraskelse. Drivkraften er lysten til at lege og experimentere med nye udtryk, kombinere materialerne indbyrdes til et helhedsudtryk.

Og husk:

 "en ekspert er en person, som har begået alle de fejl, det er muligt at begå indenfor et begrænset område." (Niels Bohr)

 

Alice